donderdag, januari 26, 2006

Je veux ceci, je veux cela et moi... je deviens gaga


Wat is er moeilijker dan iemand duidelijk te maken dat een hamer dient om een nagel mee in de muur te kloppen en een zaag dient om hout of metaal of plastiek mee door te zagen ?


Hoe lang duurt het eer je kompleet simpel wordt wanneer iemand u tien keer per dag vraagt om zijn nagel in de muur te "zagen"?
U hebt webruimte en u hebt mailboxen. Sommigen lijken niet te begrijpen dat je een website niet kunt FTP-en naar een mailserver maar dat dit op een webserver moet komen.
Sommigen lijken niet te begrijpen dat je geen diesel moet tanken wanneer uw auto op loodvrije benzine rijd. Anderen dan weer lijken niet te begrijpen dat een boom niet tegen je auto rijd maar andersom meestal wel meer de werkelijkheid benadert en websites ontworpen in het .doc formaat, niet verschijnen als je erheen surft.


Maar... er zijn echter ook mensen die door (!!) hun telefoon kunnen zien of een bepaald persoon aanwezig is in de ruimte waarin jij je bevindt. Nu dat vind ik echt pas creepy ofwel zie ik niet goed meer en moet ik dringend een oogarts consulteren.

Geen opmerkingen: